Együttműködés az oktatásért

A Beckhoff és a Hunify Laboratories Kft. közös munkájának eredményeképp létrejövő szolgáltatáscsomag oktatási intézményeket, valamint gyártó cégeket céloz meg. Lényege, hogy leegyszerűsítse és könnyebbé tegye a Beckhoff által nyújtott egyes technológiák elsajátításának folyamatát. 

A Hunify Laboratories Kft. a koncepció és műszaki megoldás kidolgozásától a gyártáson és oktatáson át az egyes oktató berendezések telepítéséig és utógondozásáig tud segítséget és szakmai támogatást nyújtani. Kevesen tudják, de a magyarországi Beckhoff oktatóközpontok megépülését cégünk nagy mértékben támogatta: az ott alkalmazott oktatóberendezések tervezése, gyártása és beüzemelése is munkatársaink feladata volt.

Teljes körű támogatás, egy kézből

Akár a Beckhoff Automation Kft.csatornáin, akár a Hunify elérhetőségein felvehetik a leendő partnerekcégünkkel a kapcsolatot, hogy elinduljon egy oktatóberendezés gyártására irányuló folyamat, melyet a háttérben a Beckhoff magyarországi irodájának mérnökcsapata is minden esetben támogat. Amennyiben a partner igényli, akkor a gyártótól első kézből kap szakmai támogatást és iránymutatást arra vonatkozóan, hogy pontosan milyen berendezést érdemes használni a sikeres oktatás érdekében.

A kiválasztott eszköz gyártását, a pontos tervezést követően, a Hunify műhelyében végezzük. A magas minőségű Beckhoff berendezésekhez gépépítő elemekből készült állvány és eloxált vagy porfestett előlapok és alkatrészek készülnek, lehetővé téve az egyedi, a partner céljaihoz legjobban illeszkedő design megépítését. A termékekről CE tanúsítványt állítunk ki, amit természetesen érintésvédelmi vizsgálat előz meg (ez CE követelmény is), így közös ügyfelünk teljes körű ügyintézést kap, természetesen egy kézből koordinálva.

A munkánk azonban itt nem ér véget, a telepítésben, beüzemelésben és természetesen a szükséges képzésekben is támogatást nyújtunk. Az oktatóberendezések szoftveres előkészítésével, azaz alap projektek és vezérlő szoftverek telepítésével, valamint az azokhoz tartozó kézikönyvek megírásával zárják a műhelymunkát kollégáink. Kiemelt feladatunk az átadás előtt a partner belső oktatói csapatának, munkatársainak felkészítése, amelyeket a helyszínen is biztosítani tudjuk.

Számtalan technológiai csomag összeállítása megoldható, néhány példa ezek közül:

  • Beckhoff alapok: digitális és analóg I/O valamint HMI
  • Mozgások: NC-PTP és CNC
  • Lineáris és planár mágneses szállító rendszerek
  • Vision rendszerek
  • Analitikai és vizualizációs módszerek 

Referenciaként említhetjük meg az alábbi vállalatokat:

  • Beckhoff
  • SMC
  • Harman Kardon
  • Debreceni Egyetem Műszaki Kar

Összes bejegyzés...

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyedi igényeire szabott megoldásokat keres? Szeretne további információkat kapni a szolgáltatásainkról? Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és kollégáink hamarosan keresni fogják.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.