Karrier - Csatlakozz csapatunkhoz!

Küldetésünk

Az ipari automatizálás, robotika, digitalizáció, folyamat optimalizálás és ipari szoftverek fejlesztése speciális és sokszor több mérnöki területre kiterjedő szaktudást igényel. Csapatunkkal állandó fejlődésben és fejlesztésben vagyunk, miközben iparágfüggetlen ügyfeleink igényeit széles körű technológiai tudással szolgáljuk ki. A szakértelmünkre és magas minőségű szolgáltatásainkra nem csak mi vagyunk büszkék, de partnereink is szívesen ajánlanak minket és napi szinten élvezik az előnyeit az együttműködésünknek.  

Érdekel az automatizálás? Hiszed, hogy a jövő az ipari digitalizáció? Fejlett technológiával szeretnél dolgozni több iparágban?

Ha legalább egyikre igennel válaszoltál, akkor jelentkezz hozzánk és fejlesszük együtt a hazai és egyre többször külföldi ipari partnereink technológiáját, folyamatait és gépparkját.

Értékeink

Közös jövőkép: folyamatosan új kihívásokat keresünk (ha nem keressük is jönnek), melyet a csapatunk közös erőfeszítéssel oldhat meg, ahol mindenki egyéni céljait is látja, miközben együtt fejlődünk.
Rendszerszemlélet: bár a projektjeink nagy része "szoftvernehéz", csapatunk tagjainál a több mérnöki területet (elektronika, szoftver, gépészet) átölelő rendszerszemlélet kialakítására törekszünk.
Szakmaiság és tanulás: napról napra szélesítjük szakmai, valamint technológiai tudásunkat. Nem ragadunk le a megszokottnál.
Család és szabadidő: fontos a munka és a magas színvonalú megoldások szállítása, de még ennél is fontosabb, hogy a pihenésre és családi valamint barátai kapcsolatainkra is kellő idő maradjon.

Nyitott pozíciók

Projekt mérnök / Csoportvezető - Debrecen

Debreceni, nyitás alatt lévő irodánkba keresünk senior mérnököt villamos, gépész vagy mechatronikai mérnök ismeretekkel.

Junior mechatronikai mérnök - Debrecen

Próbáld ki magad egy dinamikusan fejlődő mérnökirodában. Légy részese a legújabb technológiákkal felszerelt gyártósorok telepítésének és a gyártás indításának. Tanulj a legjobb szakemberektől!

Junior webfejlesztő

K+F projektben való részvétel és webfejlesztés. Ha érdekelnek ezek a hívószavak nézd meg az állás részleteit.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Egyedi igényeire szabott megoldásokat keres? Szeretne további információkat kapni a szolgáltatásainkról? Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és kollégáink hamarosan keresni fogják.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.